Чижівська громада
Житомирська область, Звягельський район
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Відкриття дошкільного закладу у селі Мала Цвіля

Дата: 28.02.2019 10:04
Кількість переглядів: 15997

27 лютого 2019 року, в селі Мала Цвіля Чижівської ОТГ вирувало справжнє свято – відкриття закладу дошкільної освіти. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані тати і мами, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали перший заступник голови Новоград-Волинської РДА Даниленко Н. В., заступник голови Новоград-Волинської РДА Подік А. В., голова Новоград-Волинської районної ради Рудницький Д. В.,  директор Новоград-Волинського лісомисливського господарства Нусбаум С. А., директор підрядної організації  ТОВ «ТРІТА» Голуб І. І., депутати районної ради, депутати Чижівської ОТГ, представники Городницької та Брониківської ОТГ.

Почесні гості привітали дітей, їх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття закладу дошкільної освіти для майбутнього нашої держави – для дітей.

Громада села вдячна за великі зусилля, які приклав голова Чижівської ОТГ Ратушнюк А.В., для відкриття дитячого садочку. Саме завдяки його працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було створено чудовий дитячий садок «Веселка».

Окрема подяка звучала директору Городницького державного лісового господарства Мельнику В. С., який подарував садочку новенький плазмовий телевізор, до подарунків приєднався і Лосовський Ю. А.

 Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

    Фото без опису     Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь